My Success
 
Ajankohtaista
Minun menestystarinani

PIENIKIN TUIKKU PIMEÄÄN ILTAAN LEPATTAA LÄMPIMÄN LOISTEEN
NIITÄ KUN MONTA LAITETAAN YHTEEN
KIRKKAUS ON KUIN PÄIVÄNPAISTEEN

Olen ollut reilu 10 vuotta konsulttina, ja kyllä oli menestyksellistä aikaa: olen saanut viikottain palkkiota mutta mikä
on ARVOKKAAMPI, EIKÄ SITÄ RAHALLA SAA:
olen saanut lapsistani 4 urani aikana, sain uusia ystäviä, työkavereita, sain uusia tuttavuuksia, kauniita tuotteita, työkokemusta, olen oppinut paljon ja matkustinkin ....

Olen käynyt monessa hienossa kodissa, toivottavasti joskus näemme sinunkin luona:-) Tehdään yhdessä arjesta juhlan , koska SINÄ olet tärkeä!
Syysillat hämärtää, pihalla tuulee ja ropisee....mitä sen mukavampaa kuin kupertua sohvan nurkaan ja nauttia kynttilöiden luomasta valosta ja tunnelmasta kodin mukavassa lämmössä...kenties sytyttä herkullisen vaahtokarkki&piparminttu tai omenastruudeli tuoksuiset kynttilätk kaikkien iloksi
Kyllä saa luvalla herkutelle: tää on dieettiversio ;-)Olen aina tykännyt sisustamisesta ja kynttilöistä. Muutin Unkarista Suomeen v.2001 ja tutustuin Party Lite-en 2004.Aloitin Party Lite konsulttina v.2005 syksyllä ja olen ylpeä mitä olen näiden vuosien aikana saavuttanut. Olen Suomen ensimmäinen Party Lite kuvastotähti (2011- tittelin saamiseen piti sponsoroida paljon) 


Olen kuuden lapsen äiti, joista neljä on syntynyt konsulttiurani aikana. Tekemistä riittää kotonakin, ja konsulttina työkenteleminen mahdollistaa, että olen perheen kanssa ja osallistun lasten harrastuksiinkin mielin määrin. Päätän itse työajastani, ja minulla on hyvin vaihteleva ja hauska työ, lisäksi saan jatkuvasti koulutusta(siellä oppineet asiat voi hyödyntää elämän muilla alueillakin esim. ajanhallinta) Saan etuja , joiden arvoa ei voi rahassa mitata:hyvä seura ja positiivinen ilmapiiri esittelyissä, ilo ja tarttuva innostus, uusia ystäviä, unohtamattomia matkoja...sekä palkkiot sännöllisen toiminnan seuramuksena.


Kaunista kotisi, tee juhla arjestasi, hemmottele itseäsi 
kokeile Party Lite konsulttina - et menetä mitään!

Haluatko vapautta, itsenäisyyttä?
Ota yhteyttä minuun ja kerron mielelläni lisää!
Kiitos jos valitset minut ja tervetuloa yksikkööni : Kristalliruusuun! 


Jos sinua kiinnostaa työskennellä ihanien kynttilöiden ja kauniiden somisteiden parissa, on PartyLite täydellinen vaihtoehto sinulle!
Tiesitkö, että Party Lite tuotteita voit hankkia kolmella tavalla?
 
VOIT OSTAA: Asiakkaana olet  esittelyssä ja sallit pientä hemmottelua itsellesi! Sinulla on mahdollisuus shoppailla ilman stressiä, ja tämän lisäksi saat tehdä ostokset yhdessä ystäviesi parissa! Käytössässi vuosikuvasto ja kuukausittain vaihtelevat tarjoukset.
 
VOIT SAADA LAHJAKSI: Emäntänä/Isäntänä saat monta eri houkuttelevaa etua, kuten edullisia tuotteita, kuukausittaisia erikoistarjouksia ja varauslahjoja yms.
 
VOIT ANSAITA: Aloita Konsulttina – Tämä tarkoitta: joustava työaika, hyvät palkkiot, uusia työkavereita. Ja tässä vain murto-osa kaikesta mitä PartyLite tarjoaa.
 
 
Uutiset ja Tapahtumat

On vuoden pimein aika, mutta samalla valmistaudutaan rakkauden juhlaan...joulu on jo ovella.
Tilaukset kun teet 15.12 niin ehtii jouluksi, sitten onkin aika rentoutua ja valmistautua uuteen vuoteen joka alkaa design viikoilla tammikuussa. Mitä uutta 2016 tuo sinulle? Haluathan lisäetuja itsellesi ja vieraillesi? Varaa kutsut tai tehkää ostoksia yhdessä verkkokaupasta :-)
 

Tervetuloa verkkosivulleni: www.anitametsala.partylite.fi Hyväksyn Sopimusehdot ja Yksityisyydensuojan

Jatka